Volg ons

User Name

Password

Info New or Forgotten?

COMPETITIES ONLINE

> Team zondag.
> Dames maandag.
> Dames dinsdag.

Sportcentrum West-Friesland > Tennis > Verhuur
Delen

Verhuur tennisbanen

Losse Verhuur

Wanneer u eens lekker een uurtje wilt gaan tennissen zonder vaste verplichtingen, dan kunt u bij ons een tennisbaan reserveren. Voor informatie over de beschikbaarheid van de banen kunt u het beste eerst telefonisch contact met ons opnemen. Voordat u gaat spelen, betaalt u de baanhuur aan de bar.

Contract Verhuur

U wilt de gehele winter op een vaste dag en een vast tijdstip tennissen? Dat kan in Sportcentrum West-Friesland! Op een vaste dag en een vast tijdstip is uw baan gedurende de gehele winter voor u gereserveerd.

Bedrijfsarrangementen

Sportcentrum West-Friesland geeft u de kans om een eigen toernooi te organiseren! Het is mogelijk om een zaterdagavond te reserveren om eens lekker te gaan tennissen met familie, vrienden, bedrijven, personeelsverenigingen, sportclubs etc. Wij kunnen ook zorgen voor diverse salades, hapjes en/of een koud/warm buffet. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Tienrittenkaart

Wanneer u geen vast contract wilt, maar toch regelmatig wilt tennissen, dan heeft Sportcentrum West-Friesland een tienrittenkaart voor u. Met deze kaart kunt u tien keer een baan reserveren op verschillende dagen en tijden.

Vaste Baanhuur Contracten WINTER 2019 - 2020

   
 
Actuele beschikbaarheid: klik onder Info op het vraagteken . Aanvragen contract: klik onder Aanvragen op Klik hier.
  Contract Van T/m Aanvangstijden Huurprijs Eenheid Info Aanvragen
  55+ instuif woensdag 03 Oct 19 26 Mar 20 wo 09:00-16:00 0.00 Per uur Klik hier voor meer informatie over 55+ instuif woensdag Klik hier

Grafische vormgeving Buro19

Copyright © 2012 Sportcentrum West-Friesland. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact