Volg ons

User Name

Password

Info New or Forgotten?

COMPETITIES ONLINE

> Team zondag.
> Dames maandag.
> Dames dinsdag.

Welkom bij Sportcentrum West-Friesland
Delen

Gevarieerd, professioneel en gezellig!

Zoekt u een sportcentrum waar u alle activiteiten onder één dak vindt? Tennis, fitness, aerobics en Slenderen; dat kan bij Sportcentrum West-Friesland! Voor tennisles in een groep of privetraining. Tennisschool De Kloek staat al jaren bekend om zijn hoge kwaliteit in de tennislessen. Voor meer info kunt u de site van Tennisschool De Kloek raadplegen.

Wilt u liever conditie opbouwen, uit je dak gaan in een groepsles op opzwepende muziek? Of lekker trainen in de fitness? Dat is uiteraard mogelijk! Vanaf 1 september is de afdeling Fitness & Aerobics overgenomen door Lisette Maas en Bob Bos en gaan ze verder onder de naam: Body Movin'. U kunt op www.bodymovin.nl  alle informatie vinden en u opgeven voor een week gratis onbeperkt trainen!

In sportcentrum West-Friesland is er altijd een sport die bij u past:

  • Tennis Baanverhuur, lessen, trainingen, competities, toernooien, wekelijks 50+ instuif, arrangementen voor eigen vrienden- familie- of bedrijventoernooi.
  • Fitness Voor beginners en gevorderen, deskundige instructeurs, individueel trainingsschema, o.a. cardio, swiss ball en fitness4kids.
  • Groepslessen van aerobics tot spinning, altijd de nieuwste workouts. O.a. Insanity, Club Yoga, Bodyshape en ZUMBA.
  • Slenderen Slenderen is een andere manier van bewegen. Er wordt gebruik gemaakt van zes gemotoriseerde bewegingsbanken, die elk gedurende tien minuten de spieren in het lichaam stimuleren.
  • Sportcafé om gezellig een drankje te nuttigen voor of na het sporten. Tevens geschikt voor verjaardagen, feesten en partijen.
Volop keuze dus, voor jong en oud. Welke sport of les u ook kiest, bij ons krijgt u altijd vakkundige begeleiding. Zo kunt u indien gewenst, optimaal resultaat nastreven. Voor velen is sport bovenal een sociale aangelegenheid. Vandaar de laagdrempelige en gezellige sfeer!
 

Laatste nieuws

Momenteel geen nieuws

Tennistoernooien

Damesdubbel Dinsdag Competitie 2014-2015

Inschrijven Zondag Team Competitie 2014-2015

Binnenkort bij SCWF

Onderweg...

KLIK HIER om direct in te schrijven voor de Damesdubbel Dinsdag Competitie

KLIK HIER om direct in te schrijven voor de Team Competitie Zondag 2014-2015

Grafische vormgeving Buro19

Copyright © 2012 Sportcentrum West-Friesland. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact